Praktijk

Graag uw aandacht voor het volgende: ik neem geen nieuwe patiënten meer aan. U kunt zich wel aanmelden voor leeranalyse, leertherapie en supervisie.

Denkwijs

Mijn praktijk richt zich op volwassenen vanaf 18 jaar en vooral op intensievere psychoanalytische behandelingen. De term ‘denkwijs’ betekent onder andere: inzicht, gedachtegang, gevoelen, mentaliteit, instelling. Allemaal thema’s die in een psychoanalytische behandeling aan bod kunnen komen. Daarnaast is de naam ook zó bedoeld: “Denk wijs”.

Famke-KweeOver mezelf

Mijn naam is Famke Kwee, ik ben geregistreerd psychotherapeut en psychoanalytica. Na een studie politicologie heb ik een aantal jaren gewerkt als beleidsadviseur en trainer/opleider. Hoewel ik dat boeiend vond, wilde ik me graag verder ontwikkelen en koos voor een opleiding tot psychotherapeut. Aansluitend heb ik me gespecialiseerd tot psychoanalytica. Als psychotherapeut heb ik bij een GGZ-instelling gewerkt, onder andere als teamleider voor het team Persoonlijkheidsstoornissen en vanaf 2001 deels in eigen praktijk. Vanaf 2008 werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk in Rotterdam.

Naast mijn werk als behandelaar ben ik opleider, leeranalyticus en supervisor van de Nederlands Psychoanalytische Vereniging, ben ik als docent verbonden aan de opleiding voor huisartsen van het EMC en vervul ik een aantal bestuursfuncties.

Kwaliteit

Praktijk Denkwijs is een tweedelijns ggz-praktijk, is in 2021 gevisiteerd en voldoet aan de kwaliteitscriteria van deLandelijke Vereniging Vrijgevestigd Psychotherapeuten (LVVP).

Vanaf 1 januari 2017 is het voor zorgaanbieders in de GGZ verplicht om over een kwaliteitsstatuut te beschikken waarmee de bedrijfsvoering van de praktijk inzichtelijk wordt voor cliënten en potentiële cliënten. Dit kwaliteitsstatuut kunt cliënten en verwijzers desgewenst inzien op de praktijk.

Per 25 mei 2018 voldoet Praktijk Denkwijs aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Desgewenst kunt u hier het privacystatement lezen (klik op privacystatement).